Stage & afstuderen

Ben jij een duurzaamheidsfreak net als wij? Ben je een held in modelleren, data visualisatie of product design? Wil je ervaren hoe het is om bij een start-up te werken in een klein dynamisch team? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die
de wereldΒ een stukje beter willen maken met hun talent.

Praktische opdrachten

Bij Zenmo zijn we niet alleen maar geΓ―ntereseerd in modellen en software, we houden er van om onze handen vies te maken. Zo ontstaan er af en toe ideΓ«en om met een nieuw project te beginnen, zoals het maken van een huisgemaakte powerwall! Heb jij een idee voor een project dan past in ons gebied van expertise past en de wereld een beetje duurzamer kan maken? Stuur een bericht om te kijken wat er mogelijk is!

Opdrachten

User experience & Data visualization

Wij maken modellen en simulaties om onze klanten inzicht te geven in de energie transitie en mobiliteitsvraagstukken. Het is daarom essentieel dat onze simulaties een duidelijke boodschap hebben en een helder verhaal vertellen. Ben jij een held in het ontwikkelen van de juiste user-experience? Stuur een bericht om te kijken wat er mogelijk is!

Opdrachten

Energy & mobility system expert

Het begrijpen van energie- en mobilitietssystemen en het vertalen van die kennis naar modellen is een essentieel onderdeel van wat wij doen. Zenmo streeft er naar de laatste wetenschappelijke bevindingen te integreren in onze modellen om de klant een kijkje in de toekomst te geven. Wil jij jouw kennis over energie of mobiliteit inzetten om duidelijkheid te scheppen in de energie transitie? Mail ons dan om te kijken wat er mogelijk is.

Agent-based modeling

Wij geloven dat agent-based modeling de toekomst heeft als het gaat om het modelleren van sociaal, techno-, economische systemen. Onze agent-based modellen worden gemaakt in Anylogic, een simulatie platform dat gebaseerd is op Java. Anylogic heb je snel onder de knie als je ervaring hebt met programmeren of modelleren in talen als Matlab, Python & natuurlijk Java. Geloof jij in agent-based modeling en wil je je agent-based modelleer skills ontwikkelen? Mail ons dan om te kijken wat er mogelijk is!

Opdrachten

Data science

Onze modellen en simulaties zijn gebaseerd op data van het CBS, netbeheerders en gemeenten. Die data is nodig om realistisch rijgedrag, energie opwek en realistische infrastructuur te bouwen in onze modellen. Om de data bruikbaar te maken voor onze modellen is een deel data interpretatie nodig. Vind jij het leuk om data te gebruiken om meer inzicht te creΓ«ren in het Nederlandse energie- en mobiliteitssysteem? Mail ons dan om te kijken wat er mogelijk is!

Ik weet het nog niet...

Staat er niks tussen waar jij jezelf in kan vinden, maar wil je wel graag stage bij ons lopen of afstuderen? Dan kan je gewoon een mail sturen! Motivatie is namelijk veel belangrijker dan vaardigheden. Wij hebben veel ervaring met afstudeerders uit binnen en buitenland en zijn nauw verbonden met de TU Eindhoven, dus we zijn creatief met opdrachten bedenken.

Vraag of voorstel? Vul het formulier in!

Weet je precies wat je wil voor jouw stage of afstuderen? Of heb je een vraag aan ons? Twijfel niet en contact Peter Hogeveen door het formulier in te vullen. Voeg eventueel een CV of ander bestand toe, maar voel je daartoe niet verplicht.